Υλικά 500 γρ φασόλια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους 3 λουκάνικα, κομμένα σε κομμάτια 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ. γλ. πιπέρι 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά 1 φλ. τσαγιού νερό Εκτέλεση Βράστε τα φασόλια σε αρκετό νερό μέχρι να μαλακώσουν. Ρίξτε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε τις πατάτες, τις ντομάτες, τα λουκάνικα και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα φασόλια (μαζί με το νερό που έβρασαν), το πιπέρι, το αλάτι, την πάπρικα και το νερό. Αφήστε να βράσει το φαγητό για περίπου 30- 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.